Novak tek sada neće hteti da se vakciniše!

18.01.2022

16:24

1

Autor: 24sedam

Flavija Peneta ističe da će bez vakcine Novaku život da se pretvori u pakao

Novak tek sada neće hteti da se vakciniše!
profimedia-0457112721 - Copyright Profimedia

Eho svega što se dogodilo Novaku Đokoviću traje, javljaju se brojni svetski sportisti,  a među njima je i italijanska teniserka Flavija Peneta.

Inače dobra prijateljica srpskog tenisera ističe da Đoković tek sada neće hteti da se vakciniše, posle svega što je preživeo.

- Sumnjam da će se vakcinisati. Ostaće veran sebi, možda i više nego što je bio ranije - kaže Flavija Peneta u intervjuu za Korijere dela Sera.

Zatim dodaje...


- Nole je uvek bio drugačiji u svim svojim izborima, od hrane do prijateljstava, uvek je donosio vrlo lične odluke, uz podršku supruge Jelene koja je uvek bila uz njega… Žao mi je što se sve ovo desilo, jer nemam nikakve sumnje da je Đoković dobar čovek. Sigurno ne opasnost po javnost. Nemam pojma šta će da radi: bez vakcine, život će mu se pretvoriti u pakao… Sigurna sam da ga je sve ovo pogodilo, da pati. Nole je snažno ljudsko biće, ali je i vrlo osetljiv” - konstatovala je Peneta.

Zatim se osvrnula na odnos javnosti i Australijanaca prema Đokoviću. Kaže da ga tretiraju kao kriminalca.

- Previše ga pritiskaju, tretiraju ga kao kriminalca. Lako je sada reći da nije trebalo ni da ide u Australiju. Znate šta bih ja uradila kad su mu vratili vizu? Otišla na centralni teren, malo se preznojila, slikala sa svojim timom, sazvala konferenciju za novinare u najvećoj sali i rekla: Dragi Australijanci, došla sam da igram tenis, nije bila moja namera nikome da naudim, žao mi je što se nismo razumeli, vidimo se sledeće godine - zaključila je Peneta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike