Kirjos priča o "bromansi" sa Novakom, pobedu zalio pivom (FOTO, VIDEO)

18.01.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Ne tako davno bio je jedan od najomraženjih tenisera u Srbiji, a onda se sve promenilo

Kirjos priča o "bromansi" sa Novakom, pobedu zalio pivom (FOTO, VIDEO)
kirjos djokovic - Copyright Profimedia/MN Press

Da vam je pre recimo tri nedelje neko pričao da će Nik Kirjos biti teniser koji će svim silama braniti Novaka Đokovića, rekli biste mu da nije baš pri sebi.

Dogodilo se upravo to. Kirjos je bio najglasniji u odbrani Novaka Đokovića od napada koji su se ređali od 5. januara na ovamo.

 

 

I sada je tako. Nik je zauzeo stav, stao na stranu pravde i to je ponovio i nakon pobede u prvom kolu Australijan opena.

- Novak i ja smo imali neke nesuglasice u prošlosti. Ali, bilo da se radi o Novaku ili nekom drugom, uradio bih istu stvar. Nisam to uradio zato što je Srbin. Da je neki drugi teniser bio u takvoj priči zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno - rekao je Kirjos, pa pojasnio:

- Slučajnost je što se to desilo baš Novaku. I znate, to je bila ozbiljna priča. Sada imamo imamo i malu "bromansu" (bratska romansa, prim. aut.) ovde. Nije da se žalim. Čak mislim da ću da ga pitam da igramo dubl zajedno.

 

Kirjos je u 1. kolu Australijan opena savladao Britanca Lijama Brodija sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:3), a trijumf je zalio kojim gutljajem piva koje je dobio od navijača.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike