Tenis Australija ni slova o Đokoviću! Pričaju o slučaju našeg tenisera, ali ga nigde ne pominju!

18.01.2022

08:21

0

Autor: 24sedam

Da li je to ovih dana zabranjeno pomenuti ime i prezime najboljeg na svetu

Tenis Australija ni slova o Đokoviću! Pričaju o slučaju našeg tenisera, ali ga nigde ne pominju!
djokovic odlazi1 - Copyright Profimedia

Njima je žao zbog svega što se desilo, saopštavaju iz svojih udobnih fotelja.

Dugo su ćutali, onda se setili da kažu nešto o deportaciji Novaka Đokovića, a sada su napokon odlučili da pošalju smisleno i opširno saopštenje. Ali ne i konkretno.

Sada već nismo sigurni da li je čelnicima australijskog tenisa stigla neka preporuka da ne pominju najboljeg na svetu. U saopštenju o slučaju Novaka Đokovića ime i prezime našeg asa nisu nijednom pomenuti?!

Bilo kako bilo, ovako izgleda saopštenje koje šalje Tenis Australija. O slučaju Novaka Đokovića, ali bez njegovog imena i prezimena.

- Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko radila i sa Federalnim sudom i sa Viktorijanskom vladom  tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab  i navijače što se tiče korone - pišu vodeći ljudi australijskog tenisa, pa nastavljaju:

 

 

- Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

Za kraj poručuju da je "divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta", očigledno još jednom zaboravivši da su najboljeg igrača sveta proterali i da je navijačima uskraćen najveći užitak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike