Drama u Australiji, devojčica se srušila nasred terena! Igrači panično trčali da pomognu (VIDEO)

18.01.2022

10:43

0

Autor: 24sedam

Nije bilo nimalo prijatno, ali su poslednje informacije ohrabrujuće

Drama u Australiji, devojčica se srušila nasred terena! Igrači panično trčali da pomognu (VIDEO)
534 - Copyright Printscreen/Twitter

Australijan open nije dobro počeo s koje god strane da gledate.

Sigurno ima onih koji i dalje misle da je proterivanje Novaka Đokovića prava stvar, ali to zapravo više nije ni toliko važno.

Veći problem trenutno su nesnosne vrućine koje trpe svi koji se nalaze na terenu. Ove "paklene" uslove za rad nikome ne biste poželeli.

Svi ćute i rade svoj posao, prave se kako je sve u redu. A onda se desi drama, koja tera na pitanje - da li je tenis baš toliko vredna stvar u životu.

Takva drama, koja je u prvi mah izgledala kao izuzetno ozbiljna, odigrala se na terenu tokom duela Pedra Martineza i Federika Delbonisa.

 

 

Igrao se taj-brejk prvog seta kada se jedna od devojčica koje sakupljaju loptice samo srušila na teren. Da nešto ne valja prvi je primetio Delbonis, dreknuo i pojurio ka njoj. Na panične povike reagovao je Martinez, pa su zajedničkim snagama sa linijskim sudijama povratili devojčicu.

Uspeli su da je podignu, odvedu do stolice pored terena, gde joj se pridružio jedan od doktora na turniru. Ostala je tu sve dok roditelji nisu došli po nju, a mediji u Australiji prenose da je kolabirala usled nesnosne vrućine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike