Đokoviću se crno piše: Medvedev tipuje na Nadala, Vilander se ne slaže

18.01.2022

07:52

2

Autor: 24sedam

Ako bilo koji od njih dvojice bude u pravu, biće to loše po našeg tenisera

Đokoviću se crno piše: Medvedev tipuje na Nadala, Vilander se ne slaže
nole - Copyright Profimedia

Neće Novak Đoković igrati na Australijan openu ove godine, a to bi osim šanse da osvoji rekordni 21. grend slem moglo dodatno da ga košta.

Već znamo da treba da navijamo da se u finalu ne sastanu Aleksandar Zverev i Danil Medvedev jer bi to značilo da Đoković gubi prvo mesto na ATP listi. Znamo i da Medvedev ne sme da osvoji turnir da bi Novak ostao na krovu sveta. A moramo da navijamo i protiv Rafaela Nadala jer bi on osvajanjem trofeja u Melburnu postao čovek sa najviše grend slem titula u istoriji.

Mi znamo, a znaju i drugi. Prognoze koje daju baš Medvedev, ali i legendarni Mats Vilander, nisu nimalo dobre po najboljeg svetskog tenisera.

- Uvek kažem da je favorit onaj koji je najbolje rangiran, ali ovog puta istaći da je to Nadal. Ipak on ima 20 grend slem titula - rekao je Medvedev.

Profimedia/MN Press
 

Vilander ima drugačije mišljenje, ali ni ono nije dobro po našeg asa:

- Sada kada Novak nije ovde mislim da je Danil najbolji igrač na svetu. Jeste on rekao da je Rafa favorit, ali ja smatram da je to ipak Medvedev.

Mi možemo samo da im poželimo da nisu u pravu i da se nadamo da će Đoković i posle prvog grend slema u sezoni ostati vladar belog sporta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike