Australijski senator o Novakovoj deportaciji: Mediji su ga satanizovali, ministar je doneo odluku u skladu sa svojim ingerencijama!

17.01.2022

22:43

0

O slučaju Đokovića će se danima pričati

Australijski senator o Novakovoj deportaciji: Mediji su ga satanizovali, ministar je doneo odluku u skladu sa svojim ingerencijama!
profimedia-0624088200 - Copyright Profimedia

Australijski senator srpskog porekla, Aleks Antić, komentarisao je slučaj Novaka Đokovića i deportaciju najboljeg tenisera sveta iz ove države.

Antić se uključio u program beogradske televizije i istakao da se ne slaže sa odlukom kojom je Novak deportovan.

- Mislim da nema veze sa izborima. Ono što se dešavalo jeste da je Novak putovao tamo, da je imao važeću vizu i medicinsko izuzeće. Kada je stigao, ministar je odlučio da je Novak pretnja zdravlju. Ne verujem da je to vezano za izbore, međutim, ne slažem se sa odlukom i pisao sam mu. Nažalost, Novak je deportovan, viza mu je poništena i mislim da je to šteta. Jako tužno i zbog toga sam tužan - poručio je Antić.

Na pitanje da li mu je neko odgovorio kada je pisao ministru Aleksu Houku, on je istakao da još nije dobio odgovor.

- Da budem pošten, nisam ni očekivao odgovor. Želeo sam da izrazim svoj stav. Jednostavno, to nam ne pomaže... Razočaran sam odlukom ministra.

Takođe, senator je razočaran i tretmanom koji je svetskog broja jedan imao u medijima.

- Jedna od stvari koja se desila u Australiji je da su mediji postali neprtijateljski prema Novaku. Nisu ga lepo tretirali. Odlučili su da ga satanizuju. Australijanci generalno vole Novaka. Međutim, atmosfera je mnogo drugačije nego pre dve godine. Australijnci se plaše svega što se dešava i to je imalo velikog uticaja na odluku. Novak nije pretnja i mnogi to smatraju - naveo je Antić.

Takođe, on je istakao da su poznati sportisti u Australiji podržali Đokovića, te da je ministar za imigraciju Aleks Houk doneo odluku u skladu sa svojim ingerencijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike