Misle da su desetodnevnim maltretiranjem ponizili Novaka, a oni su zapravo ponizili sebe: Predsednik Vučić o farsi i lažima Australijanaca

16.01.2022

08:26

0

Đoković se nakon odluke suda čuo sa Aleksandrom Vučićem

Misle da su desetodnevnim maltretiranjem ponizili Novaka, a oni su zapravo ponizili sebe: Predsednik Vučić o farsi i lažima Australijanaca
vučić glasanje (12) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Federalni sud Australije rešio je da deportuje Novaka Đokovića i time mu oduzme pravo da brani titulu. Tim povodom se oglasio i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Predsednik je kazao da je malopre razgovarao sa Đokovićem, nakon odluke o deportaciji iz Australije, kao i da mu je rekao da jedva čeka da se vrati u svoju Srbiju, gde je uvek dobrodošao.

- Oni misle da su ovim desetodnovenim maltretiranjem ponizili Đokovića, a oni su zapravo ponizili sebe - rekao je Vučić i dodao:

- Da ste rekli onaj koji nije vakcinisan nema pravo da uđe. Novak ne bi došao ili bi se vakcinisao. A, ne ovo šikaniranje i maltertiranje koje je trajalo 11 dana.

O samom suđenju predsednik je dodao:

- To je bila farsa sa gomilom laži. Pa, tužilac laže! Proces je bio besmislen. Rekli su da je ispod 50% vakcinisano u Srbiji. Nemojte da lažete. Taj broj je 58%. To je mnogo više nego u brojim zemljama EU - zaključio je Aleksandar Vučić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike