Kakvo oduševljenje posle treninga sa Noletom! Đokovićev sparing partner objavio priču koja je oduševila svet! (FOTO)

11.01.2022

15:06

0

Autor: 24sedam

Sjajna priča iz Melburn parka

Kakvo oduševljenje posle treninga sa Noletom! Đokovićev sparing partner objavio priču koja je oduševila svet! (FOTO)
nole7 - Copyright Tanjug/AP

Zahvaljujući sudiji Entoniju Keliju jedna prelepa priča iz Melburn parka ugledala je svetlost dana. Jer, da Novak Đoković u ponedeljak nije ostvario najveću pobedu u karijeri, ni mladi australijski teniser Džejms Mekejb ne bi bio u mogućnosti da ostvari svoje dečačke snove.

Pošto je Federalni sud u Melburnu juče poništio odluku o ukidanju Novakove vize, srpski as je odmah prionuo na pripreme za prvi grend slem u sezoni.

Već u utorak ujutru po srednjeevropskom vremenu, prvi reket planete je odradio drugi trening, na kojem je apsolutna zvezda bio Mekejb. A razlog je postao viralan brzo pošto je Đokovićev trening završen.

Printscreen/Instagram/_jamesfmccabe_
 

Naime, mladi Australijanac je na svom Instagram profilu objavio sliku sa Noletom po završetku treninga, da bi ubrzo prikazao fotografiju iz detinjstva, napravljenu na istom mestu.

Printscreen/Instagram/_jamesfmccabe_
 

Naime, Džejms je 2013. godine, uveličao početak tadašnjeg polufinala Australijan opena između Novaka i Španca Davida Ferera, kojem je Đoković u tom meču prepustio samo pet gemova, napravivši sjajnu uvertiru za kasnije podizanje trofeja trijumfom protiv Endija Mareja (3:1).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike