Histerija protiv Novaka stigla do Pariza! Da li naslovna strana „Ekipa“ nagoveštava pakao pred Rolan Garos? (FOTO)

11.01.2022

12:54

0

Autor: 24sedam

Reklo bi se da je ugledni i tiražni list ovoga puta malo preterao

Histerija protiv Novaka stigla do Pariza! Da li naslovna strana „Ekipa“ nagoveštava pakao pred Rolan Garos? (FOTO)
AP21324741426760 - Copyright AP photo

Histerija protiv Novaka Đokovića širi se planetom neverovatnom brzinom. Otkako je sudija Entoni Keli doneo presudu u korist srpskog asa protiv Vlade Australije, tamnošnji, ali i najuticajniji evropski i svetski mediji kao da se utrkuju u tome ko će jače i niže da udari po prvom reketu planete.

Prilično daleko otišao je i francuski „Ekip“. Ugledni i veoma uticajni sportski list na današnjoj naslovnoj strani predstavio je Đokovića kao Isusa Hrista sa velikim naslovom: „Isus se vraća?“

 

 

Iako su u momentima najveće Novakove drame u Melburnu iz Pariza stizale infomracije da Srbin nema ni najmanji razlog za brigu da bi bilo šta slično moglo da mu se dogodi uoči Rolan Garosa, ovakva naslovna strana lista kao što je „Ekip“, u najmanju ruku, daje i te kako povoda da se razmišlja u pravcu pripreme terena za novu Noletovu agoniju, ako pokuša da se izbori za svoja prava, kao što to trenutno čini u Australiji.

 

Tome u prilog idu i vesti koje se mogu pronaći na portalu tiražnog francuskog lista, koji u prvi plan ističe sve, pa i najmanje sporne situacije koje dolaze sa Novakove strane, među kojima jednu od vodećih pozicija zauzima Đokovićevo izbegavanje izolacije u momentu kada je u decembru dobio pozitivan test na virus korona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike