Oni su Noletu spustili rampu na ulazak u Australiju! Granične vlasti u tri tačke objasnile skandaloznu odluku, jednu stvar su demantovali!

05.01.2022

23:13

0

Autor: 24sedam

ABF objasnio razloge svoje odluke

Oni su Noletu spustili rampu na ulazak u Australiju! Granične vlasti u tri tačke objasnile skandaloznu odluku, jednu stvar su demantovali!
profimedia-0646332134 - Copyright Profimedia/Atilano Garcia / SOPA Images/

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kako stvari stoje, neće braniti tron u Melburnu. Australijske vlasti su posle višesatne torture zabranile srpskom asu ulazak u zemlju uz izuzeće, a ubrzo posle skandalozne odluke oglasili su se i najodgovorniji za nju – Australijske granične vlasti (ABF).

U tri tačke, graničari su objasnili zbog čega su doneli odluku da prvom reketu planete spuste rampu na ulazak u Australiju, uz jedan demanti informacije koja je kružila u vreme dok je trajala Noletova agonija na aerodromu u Melburnu.

- ABF će nastaviti da se stara da svi koji dođu na granicu zemlje ispune ono što im nalažu naši zakoni.

- ABF može da potvrdi da gospodin Đoković nije uspeo da dostavi adekvatne dokaze kako bi ispunio uslove puštanja u Australiju, zbog čega mu je viza poništena.

- Sva lica koja nisu stanovinici Australije i ne poseduju validnu vizu za ulazak, ili im je viza poništena, biće zadržani i potom deportovani iz zemlje.

- ABF može da potvrdi i da je gospodin Đoković tokom zadržavanja imao prostup mobilnom telefonu - navodi se u zvaničnom saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike