Životna drama Jelene Dokić! Povlači se iz javnog života dok traume i rane ne zacele

28.12.2021

12:21

0

Autor: 24sedam

Nova teška situacija za srpsko-australijsku teniserku

Životna drama Jelene Dokić! Povlači se iz javnog života dok traume i rane ne zacele
jelena dokic - Copyright Profimedia

Bivša srpsko-australijska teniserka Jelena Dokić ponovo dolazi u centar pažnje svetskih medija zbog problema u privatnom životu. Ona je u kratkoj pisanoj ispovesti na Instagramu saopštila da prolazi kroz teško životno razdoblje, ali nije navodila šta je posredi i šta joj izaziva "veliki bol i traumu".

- Ćao svima! Sigurna sam da ste primetili da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za zabrinutost, cenim to. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim. da rane zacele, da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga - poručila je Dokićeva.

 

 

Do nekih lepših dana, 38-godišnja je najavila povlačenje sa društvenih mreža:

- Malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad, ne osećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumevanju, nadam se da ste svi imali lep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve.

 

 

Jelena je tokom igračke karijere imala brojne probleme u odnosima sa ocem Damirom, koji se protivio njenim vezama, ali su se neke potresne situacije dešavale i van tog konteksta. Ona je teške trenutke i zlostavljanja od oca opisala u svom autobiografskom delu, zbog čega je prema sopstvenom priznanju pomišljala i na samoubistvo. Poslednjih godinama sve probleme rešavala je uz podršku svog dugogodišnjeg momka Tina Bikića ...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike