Svete, da li si spreman? Srbija je na okupu

30.01.2021

14:26 >> 14:35

0

Autor: D. B.

Konačno, tim koji će od 2. februara braniti titulu na ATP kupu je na okupu

Svete, da li si spreman? Srbija je na okupu
Copyright MN Press

Još koji dan i na teren će teniska reprezentacija Srbije!

Na drugom ATP kupu, na kome Srbija brani trofej osvojen prošle godine, a koji će početi 2. februara u Melburnu, rivali na turniru koji će okupiti 12 nacionalnih tima u grupnoj fazi biće Kanada i Nemačka.

Pod vođstvom novog selektora Viktora Trocikog boje Srbije braniće Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i specijalista za dublove Nikola Ćaćić, koji je na svom instragram profilu objavio i fotografiju da su se igrači konačno okupili.

instagram/cacko90

Kao što je poznato Đoković i Krajinović su dvonedeljni karantin proveli u Adelejdu, Lajović je po dolasku u Australiju bio u Melburnu, ali nije bio u grupi igrača kojima je bilo zabranjeno da napuštaju sobe pošto su na letovima kojima su došli u ovaj grad bilo pozitivnih. Te sreće nije bio Viktor Troicki, koji se za učešće na Australijan openu izborio kroz kvalifikacije, a koji će na ATP kupu biti u potpuno novoj ulozi.

Iako ne možemo da prejudiciramo pošto deluje da je igračima najdraže to što su ponovo u zajedničkom društvo, verujemo da je bilo reči i o ratnom planu za prvi meč na ATP kupu.

Pročitajte još

A u njemu, 2. februara, tačno u ponoć (po našem vremenu) Srbija će igrati na “Rod Lejver” areni protiv Kanade. Prvi će na teren Dušan Lajović kome će rival biti Miloš Raonić, zatim će rekete ukrstiti Đoković i Denis Šapovalov, a potom će se odigrati i meč dublova.

Za Srbiju potom sledi dan pauze, pa duel protiv Nemačke čije boje u singlu na ovom turniru brane Aleksandar Zverev i Jan Lenard Štruf.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike