Troicki između besa i očaja: Nisu nam rekli da idemo u zatvor

19.01.2021

08:58

0

Autor: D. B.

Viktor je među 72 takmičara na Australijan openu koji ne smeju da napuštaju hotelsku sobu

Troicki između besa i očaja: Nisu nam rekli da idemo u zatvor
Copyright Profimedia

Nastavlja se haos u Melburnu. Direktor Australijan opena Kreg Tili obavestio je javnost da su se pojavila još tri slučaja pozitivnih na koronavirus, od čega je u dva slučaja reč o takmičarima na prvom gren slemu u sezoni.

Trenutno je 72 igračica i igrača u karantinu u hotelskim sobama koje ne smeju da napuštaju pošto su doputovali u Australiju istim letovima na kojima su bili i sada devetoro zaraženih osoba od kojih nisu svi tenisera.

Među njima je i Viktor Trociki. Čovek koji se izborio za mesto u Melburnu kroz kvalifikacije nalazi se u strogom karantinu pošto je na letu iz Dohe na kome je bio i on jedna osoba bila pozitivna.

Totalni je haos. Užas. Zatvoren sam 14 dana, ne smem iz sobe da izađem. Oko 70 nas je u istoj neprilici i nema naznaka da će se nešto promeniti. Da sam ovo znao, ne bih ni dolazio – ljutito je pričao Trociki u intervjuu za “Sportski žurnal”.

Novi selektor Dejvis kup tima Srbije tvrdi i da igrači nisu znali da će pravila biti ovakva.

Nije nam to bilo rečeno. Nismo znali da ako jedan bude zaražen u letu svi moramo u karantin. Rekli su da će zdravstveni radnik odlučivati da li je bilo bliskog kontakta, a ne ovako da svi iz aviona idemo u najstrožiji karantin.

Pročitajte još

Troicki ne krije da je izuzetno ljut.

Sve pripreme propadaju. U narednih mesec i po niko neće biti u formi. Kako da se pripremim za pet setova u sobi?! Ovo mi pravi haos u karijeri. Opet neka viša sila – ljuto i razočarano je zaključio Troicki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike