Stanojević ima razlog za osmeh: Napadač uskoro u stroju

02.02.2021

14:54

0

Autor: D. B.

Trener Partizana saznao dobre vesti

Stanojević ima razlog za osmeh: Napadač uskoro u stroju
Copyright MN Press

Ohrabrujuće vesti za Aleksandra Stanojevića – mladi napadač Nikola Štulić uspešno se oporavlja od povrede dobijene tokom priprema za prolećni deo šampionata.

Štulić je dobio udarac koji ga je sprečio da igra u poslednjim pripremnim mečevima, a da situacija nije bila naivna svedoči i mladi fudbaler koji je na sedam mečeva tokom jeseni postigao gol.

Iskreno, jesam se uplašio kada sam dobio udarac, jer sam godinu dana pre imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata. Logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je odmah laknulo. Ohrabrili su me i naši doktori koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se i ispostavilo kao tačno – tvrdi Štulić.

Špic iz Sremske Mitrovice sada se uz osmeh priseća dana provedenih na pripremama u Beleku.

Nisam bukvalno izlazio iz ambulante i sa terapija. Teretana, vežbe za jačanje nogu, terapije, odmor i tako sve u krug.

Posebnu zahvalnost ovaj igrač duguje treneru Stanojeviću.

Pročitajte još

Šef mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao mi je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, ali i da nastavim vredno da radim i da će sve doći na svoje mesto.

Povratak u Beograd odagnao je sve sumnje da je reč o ozbiljnijoj povredi.

Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro – poslao je poruku punu optimizma Štulić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike