Loše vesti iz Partizana: Prvotimac mora na operaciju

01.02.2021

14:56 >> 17:33

0

Autor: D. B.

Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se što pre vratim

Loše vesti iz Partizana: Prvotimac mora na operaciju
Copyright MN Press

Loše vesti iz Partizana uoči skorog početka nadmetanja u Superligi Srbije. Golman Nemanja Stevanović, koji je tokom priprema u Beleku povredio rame, moraće na operaciju.

Čuvaru mreže je posle konsultacija, kako je poručeno iz Partizana, sa vrhunskim stručnjacima u oblasti ortopedije, objašnjeno da terapije neće biti dovoljne da bi povreda bila zalečena.

Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler – setno kaže Stevanovć i dodaje: – Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i „ispalo“ mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo.

Nemanja se vratio u Beograd pet dana pre povratka ostatka ekipe iz Turske.ž

Pročitajte još

Sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem sam uradio sve snimke, konsultovali smo sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Odmah sam po dolasku u Beograd radio test na kovid 19, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren. A u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu! Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo – poručio je Stevnović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike