Stanojević hvali „crno-bele bebe“: Verujem u Milovanovića, bićemo ljuti na Jovića ako bude igrao loše

30.06.2021

21:36

0

Autor: Adam Štulić

Partizanovi tinejdžeri kreirali pobedu protiv Kopra

Stanojević hvali „crno-bele bebe“: Verujem u Milovanovića, bićemo ljuti na Jovića ako bude igrao loše
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Remi pa pobeda. To je bilans Partizana posle prve dve pripremne utakmice u Sloveniji. Posle nerešenog ishoda sa tamnošnjim šampionom Murom, crno-beli su u sredu slavili 3:0 protiv Kopra, uz sjajne role „svojih beba“ Nemanje Jovića i napadača Marka Milovanovića, koji je postigao dva gola.

– Marko stalno koristi šansu. I u Turskoj je igrao, nažalost imao je često povrede. On je još u razvoju i pojačava rad u teretani, a dokazuje se iz utakmice u utakmicu i zadovoljan sam zbog njega. Dobio bi i ranije šansu, nego je imao povredu pred kraj prvenstva inače bi sigurno debitovao. Verujem u njega – rekao je Stanojević posle meča u kojem je ponovo sjajan bio ofanzivac Jović.

– On je A reprezentativac. Nadam se i da će ostati. Bićemo ljuti ako bude igrao loše”, kroz osmeh je poručio Stanojević 18-godišnjem fudbaleru.

Govoreći o mladima, pomenuo je Stanojević i štopera Luku Subotića, kog danas nije bilo na terenu.

– Mladi igrači mogu da se nadaju šansi. Znate da se ja ne bojim da im dam šansu, ali videćemo koliko možemo. Žao mi je što Subotić danas nije mogao da dobije šansu, jer imamo pet štopera, ali sigurno će je dobiti”.

Posle povala na račun crno-belih nada, iskusni strateg se osvrnuo na sam meč sa Koprom.

– Sve je bilo dosta korektno. Kontrolisali smo igru, oni su fizički jaka ekipa, tako da je ovo bila dobra provera za nas u ovom trenutku, kada smo izašli iz jakog treninga – kazao je Stanojević, koji iskoristio priliku da se i javno oprosti od Makija Banjaka.

– Dobio je ponudu koja je dobra i za njega i za klub. Ja ne volim kada neko ide, imam uvek emociju. Bio je izuzetno profesionalan i ja to cenim. Igrala nam je odbrana dobro, primili smo najmanje golova u ligi… Želim mu sve najbolje – kazao je strateg Partizana.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike