Jović ulepšao Partizanovu premijeru, prvo poluvreme za zaborav: Remi crno-belih sa slovenačkim šampionom (VIDEO)

26.06.2021

17:51 >> 18:13

0

Autor: Adam Štulić

U prvom pripremnom meču izabranici Aleksandra Stanojevića pokazali dva lica

Jović ulepšao Partizanovu premijeru, prvo poluvreme za zaborav: Remi crno-belih sa slovenačkim šampionom (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana remijem su počeli pripreme u Sloveniji.

Protiv tamnošnjeg šampiona Mure, izabranici Aleksandra Stanojevića prikazali su dva lica i na kraju došli do nerešenog rezultata 2:2 (2:0). Dvostruki strelac za crno-bele, u drugom poluvremenu, bio je mladi Jović.

Prvo poluvreme bilo je za zaborav. Donekle i očekivano, s obzirom da su nedavno počeli pripreme, fudbalerima Partizana je trebalo malo vremena da uđu u ritam potreban za utakmicu sa rivalom inspirisanim da baš protiv srpskog vicešampiona pokaže sav potencijal.

Imali su Stanojevićevi izabranici dobru priliku da osete šta će ih čekati za dvadesetak dana, kada krenu takmičarske utakmice. Motivisani fudbaleri Mure neretko su zaboravljali na činjenicu da se radi o prijateljskom meču, koji je pri kraju prvog dela igre zbog povrede morao da završi Ivan Obradović.

Slovenački prvak brzo je došao do vođstva. Igrao se treći minut, kada je Bobičanec majstorijom sa dvadesetak metara matirao Popovića. Mučili su se crno-beli da dođu do pas igre, teško su povezivali redove, dok je rastrčani rival maksimalno koristio sve greške u igri „valjka“. Jedna takva, na sredini terena, prethodila je golu Horvata u 38. minutu, gotovo na identičan način kao i njegov suigrač na startu duela.

Pauza je očigledno prijala crno-belima, koji su u nastavku meča delovali znatno raspoloženiji za igru. Bili su Beograđani znatno opasniji po gol rivala, koji je „kapitulirao“ u 60. minutu, posle maestralnog voleja mladog Jovića.

Dao je gol dodatni elan Partizanu da još žešće napadne poslednju liniju Mure, koja je u nekoliko navrata, posle šuteva Uroševića i Terzića, imala i malo sreće, Ipak, zasluženi remi Partizanu, u 85. minutu, drugim golom na meču, postavio je mladi ofanzivac, koji je rutinski realizovao loptu koju je dobio u prazan prostor.

MURA: Obradović – Gorenc, Maruško, Karničik – Kous, Kouter, Horvat, Šturm – Bobičanec (od 32. Kozar) – Klepač, K. Cipot. Igrali su još: Zalokar, Karamarko, Brkić, Pucko, Filipović, Lovrić, T. Cipot, Mandić, Aljaž. Trener: Ante Šimundža.

PARTIZAN: Popović (od 46. Stevanović) – Miljković (od 46. Živković), Vujačić (od 58. Đorđević), Saničanin (od 46. Ostojić), Obradović (od 43. Urošević) – Šćekić (od 58. Smiljanić), Jojić (od 46. Zdjelar) – Lutovac (od 58. Terzić), Pavlović (od 46. Jović), Pantić (od 58. Natho) – Štulić (od 46. Baždar).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike