Stanojević posle Mure priznao: U šoku smo, ali idemo dalje

26.06.2021

19:19 >> 19:22

0

Autor: Adam Štulić

Trener crno-belih neprijatno iznenađen razvojem situacije sa već viđenim pojačanjem

Stanojević posle Mure priznao: U šoku smo, ali idemo dalje
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbaleri Partizana remijem su počeli pripreme za novu sezonu. Crno-beli su na prvom meču u Sloveniji igrali 2:2 sa tamošnjim šampionom Murom, posle kojeg je strateg „valjka“ Aleksandar Stanojević govorio i o dosadašnjem toku prelaznog roka.

– Očekujemo Rikarda, a kada je u pitanju drugi napadač dugo smo pregovarali sa Engojem, ali sve ide u tom pravcu da ćemo morati da tražimo dugo rešenje. Mislili smo da je ovo 100 posto gotovo, dugo smo ga pratili i pregovarali, šest meseci smo ga pratili, ali prelazni rok je živa stvar. Nažalost, okončano je iznenađujuće za sve nas. U šoku smo, ali idemo dalje. Ima nekih interesantnih igrača – istakao je Stanojević i dodao da Dukens Nazon nije opcija.

Osvrnuo se strateg Partizana i na prvu proveru sa Murom i dva lica koje su prikazali njegovi izabranici.

– U prvom poluvremenu nismo kvalitetno odgovorili na agresiju rivala koji je bio svežiji, brži, jači u svakom duelu. Jednostavno, bili smo potpuno bezopasni, bilo je loše. Drugo poluvreme je bilo bolje, nekoliko mlađih igrača je unelo svežinu i tim delom utakmice mogu da budem zadovoljan.

Strateg crno-belih istakao je da je kritike, kako negativne tako i pozitivne, ostavio za sutra kada će obaviti analizu utakmice.

– Baždar je odigrao izuzetno dobro, Đorđević je bio siguran, to su momci sa 16,17, 18 godina. Jović se konstantno dokazuje. Ipak, ovo je pripremni period i variraćemo u formi. Mura je već odigrala tri meča i tempira formu, spuštaju iz najjačeg ritma, a mi tek polako ulazimo u željeni tok. Jović ima to, daje golove iz voleja i na treninzima. Uživa u fudbalu i ne želim to da mu oduzmem. Baždar je takođe sjajan talenat, dosta je pokazao danas. To su mladi momci, treba ih pustiti da uživaju, ali moraju i da se takmiče – rekao je Stanojević, pohvalivši i iskusnog Natha.

– Natho ima to što ima i svima je poznato, mirnoća u igri, asistencije. Ubrzava igru, a to nam je falilo u prvom poluvremenu, igrali smo sporo i bez brzih rešenja – dodao je Stanojević.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike