Istina je: Zvezda je već obezbedila dva pojačanja

11.12.2020

10:17 >> 11:04

0

Autor: D. B.

U redove crveno-belih stižu igrači iz prvoligaša

Istina je: Zvezda je već obezbedila dva pojačanja
Copyright MN Press

Dok se čekaju oni veliki transferi u zimskom prelaznom roku, među kojima po svemu sudeći neće biti i dolazak Alekandara Dragovića, Crvena zvezda vredno radi na jačanju igračkog kadra i brine za budućnost.

Iako, nema zvanične potvrde o kojim igračima je reč, aktuelni trener Grafičara, Radomir Koković, je potvrdio da će iz njegove ekipe dvojica aduta biti prekomandovani u prvi tim crveno-belih.

– Mladi fudbaleri su se razvili i ove zime će preći u Crvenoj zvezdi. Međutim, dok ne bude zvanično nemam slobodu da otkrijem o kojim igračima se radi – otkrio je Koković u razgovoru za „Sportski žurnal“.

Pročitajte još: U susret potencijalno ludoj “zimskoj pijaci”

Nije teško pretpostaviti da je reč o Ričardu Odadi, Kenijcu koji je svojevremeno bio na probi u Juventusu i izuzetno talentovanom Nikoli Stankoviću. Odada je tokom prolećnog dela šampionata odigrao 14 mečeva u Prvoj ligi srbije od čega je 11 puta bio starter, dok je Stanković bio akter sedam mečeva Grafosa.

Grafičar trenutno zauzima treće mesto na tabeli Prve lige Srbije sa 29 osvojenih bodova. Ispred njega su Kabel (35) i Radnički 1923 sa osvojnih 40 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike