Stanković najavio mini derbi u Senti uz pregršt komplimenata za Mladena Krstajića

02.03.2021

16:10

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde biranim rečima govorio o strategu TSC

Stanković najavio mini derbi u Senti uz pregršt komplimenata za Mladena Krstajića
Copyright MN Press

Svaka sledeća utakmica je najvažnija i najbitnija. U ovom momentu je meč protiv TSC najteži i to je način na koji se spremamo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde uoči utakmice 25. kola Superlige u Senti.

– Imaćemo ozbiljan pristip, sklop svega može da donese prevagu protiv TSC, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo – istakao je Stanković za klupsku televiziju.

Zvezdin trener istakao je da se raduje susretu sa nekadašnjim saigračem iz reprezentacije Mladenom Krstajićem.

Pročitajte još

– Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim, kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC. Pravi mini derbi – poručio je Stanković.

Utakmica između TSC i Crvene zvezde igra se u sredu od 16.05 u Senti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike