Krstajić svestan toga ko im dolazi u goste, ali ima recept za Zvezdu

02.03.2021

13:47 >> 15:09

0

Autor: Milan Nastić

Trener TSC optimista pred sutrašnji meč sa crveno-belima

Krstajić svestan toga ko im dolazi u goste, ali ima recept za Zvezdu
Copyright MN Press

Fudbaleri TCS dočekuju sutra u Senti Crvenu zvezdu u 25. kolu Superlige, a meč je zakazan za 16.00 časova.

Tim povodom oglasio se i Mladen Krstajić, trener domaćina ističe da mu je drago što crveno-beli dolaze u periodu kad igraju odlična fudbal, što će biti dodatni motiv za njegove igrače.

– Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama domaćeg prvenstva i protiv Milana. U dobroj je formi, a meni je drago što nam u goste dolazi baš u trenutku kad smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnji duel idemo sa velikim optimizmom. Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minuta – istakao je Mladen Krstajić.

Pročitajte još

Kapiten domaće ekipe Saša Tomanović ističe da je TSC u poslednjih pet mečeva osvojio osam bodova, a mreže je ostala netaknuta protiv Vojvodine, Rada, OFK Bačke, Zlatibora i Metalca.

– Oni u prvenstvu igraju veoma dobro. Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da je ugrozimo u Senti, ali nećemo se predati unapred. Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici i bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo, da pokušamo da ne primimo gol. Svaki bod protiv ovako kvalitetne ekipe je uspeh za nas. Prošle godine nismo uspeli da ih pobedimo i mi znamo da kada igrate protiv Zvezde imate malo šansi, svaku morate da iskoristite – napomenuo je Saša Tomanović, kapiten TSC.

Meč ima i emotivnu notu za Marka Petkovića, desnog beka domaćeg sastava, koji je četiri sezone proveo u crveno-belom, a pred kraj letnjeg prelaznog roka potpisao za TSC.

– Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo maksimum – zaključio je Petković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike