Srbin neće da ostane, Lacio daje još više para: Hoće li Ajntraht napokon popustiti

29.08.2021

09:47 >> 10:13

0

Vremena za dogovor je sve manje

Srbin neće da ostane, Lacio daje još više para: Hoće li Ajntraht napokon popustiti
Copyright Filip Kostićm Profimedia

Letnji prelazni rok 2021. godine pamtiće se po odlasku Lionela Mesija iz Barselone u PSŽ i po spektakularnom transferu Kristijana Ronalda, koji je bio viđen u Manečster sitiju, a završio u svom nekadašnjem klubu Junajtedu.

Takvo je trenutno stanje, s tim što postoji više nego realna mogućnsot da odjeknu još neke bombe nad bombama, poput najavljenog dolaska Mbapea u madridski Real ili senazcionalnu kupovinu Parižana koji su spremili brdo para za Erlinga Halanda.

Ali to su samo oni veliki, najveći transferi. Negde u senci tih astronomskih kupoprodaja, odvijaju se prave male drame. Vremena je sve manje, dogovori moraju biti postignuti do utorka u ponoć, a oko nekih transfera je baš zapelo.

Jedan od takvih je i onaj u kom je glavni junak srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić. Sa nejgove strane je sve kristalno jasno, njegova želja je da karijeru nastavi u rimskom Laciju, a i klub iz Serije A više je nego voljan da ga dovede.

Zaštucalo je, međutim, kod Kostićevih trenutnih poslodavaca, čelnika Ajntrahta iz Frankfurta. Ubeđuju javnost da nisu dobili ponudu iz Rima, Kostić očigledno zna da to nije istina, pa stupa u štrajk i odbija da trenira sa klubom.

Pročitajte još:

Stiže nova reakcija iz Lacija, kako kažu poslednja, umesto provobitno ponuđenih 12 miliona evra cifra je narasla na 14 plus tri miliona kroz bonuse. Odgovora još nema. Ajntraht ćuti i nešto čeka. Čekaju i Lacio i srpski fudbaler. A vremena je sve manje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike