Srbin iznervirao Nemce: Kostićev štrajk u Ajntrahtu, ne trenira, hoće u Lacio

28.08.2021

07:35

0

U Frankfurtu neprijatno iznenađeni

Srbin iznervirao Nemce: Kostićev štrajk u Ajntrahtu, ne trenira, hoće u Lacio
Copyright Tanjug/Thomas Frey/dpa via AP

Prelazni rok, koji se već sada može nazvati najluđim zbog prelaksa Lionela Mesija u PSŽ i povratka Kristijana Ronalda u Mančester junajted, bliži se kraju, do utorka će se pozavršavati svi transferi u većini liga.

Baš zbog toga je situacija u brojnim klubovima je sve napetija, a jedan od takvih je Ajntraht iz Frankfurta.

Glavni razlog za napetost u redovima Bundesligaša je srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić, koji je stupio u štrajk i odbio da trenira sa ekipom kako bi mogao da promeni klub.

Poznato je da Kostića u svojim redovima želi Lacio, kao i da Filip deli želju sa rimskim klubom, ali iz Frankfurta tvrde da nisu dobili zvaničnu ponudu za Srbina.

Veoma je verovatno da Kostić zna drugu stranu priče i da ponuda postoji, pa je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da izdejstvuje željeni transfer. A odlukom da prestane sa treninzima Srbina je “stao na žulj” čelnicima Ajntrahta, što se najbolje vidi iz izjave sportskog direktora Markusa Krošea za Bild.

– Filipov nastup nas je iznervirao. Znamo ga kao pravog profesionalca sa dobrim karakterom. Iznenađeni smo njegovim ponašanjem, posebno zbog činjenice da ima ugovor – rekao je Kroše, pa zaključio:

– Niko ne može da stavi klub pod pritisak. Uz sve to, mi nismo dobili nijednu ponudu za njega!

Pročitajte još:

Italijanska fudbalska javnost se ne slaže sa sportskim direktorom Ajntrahta. Može se pročitati da je prva ponuda od 22 miliona evra odbijena, jer klub iz Frankfurta za srpskog fudbalera traži 35 miliona evra.

Očigledno je da će ova priča biti uzbudljiva do samog kraja. Sad hoće li se završiti već danas ili će se tvrditi pazara do utorka i poslednjih trenutaka prelaznog roka, pokazaće nam dani pred nama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike