Levandovski rekao "This is Sparta": Fantastični Poljak postigao 300 golova za Bajern (VIDEO)

29.08.2021

06:26 >> 09:46

0

Het-trik protiv Herte za veliki jubilej

Levandovski rekao "This is Sparta": Fantastični Poljak postigao 300 golova za Bajern (VIDEO)
Copyright Robert Levandovski/TANJUG/AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Bajerna gaze od početka Bundeslige, a to su u 3. kolu najbolje osetili njihovi rivali iz Herte.

Konačnih 5:0 za tim iz Minhena pamtiće se po fenomenalnom dostignuću napadača Bavaraca Roberta Levandovskog. Poljski internacionalac je tri puta tresao mrežu ekipe iz Berlina i tako došao do ogormnog ostvarenja. Levandovski je stigao do 300 golova za Bajern čiji dres nosi od 2014. godine, a sa kojim će kako stvari stoje raskinuti ugovor na kraju sezonu.

Ta magična brojka 330 podsetila je mnoge na istoimeni film i onu legendarnu scenu u kojoj Džerard Batler uzvikuje “This is Sparta” (Ovo je Sparta). Kada se sagleda to što Levandovski donosi Bajernu već godinama stvarno se može uporediti sa Spartancima, pa i u tom učinku od 300 golova ima neke simbolike.

Kad smo već kod simbolike jučerašnji dan je bar u slučaju Levandovskog bio potpuno u znaku trojke. Osim što je tri puta tresao mrežu Herte i tako stigao do 300 gola, sjajni Poljak je odigrao i 333 meč za fudbalskog giganta iz Minhena.

Pročitajte još:

Fantastični Robert, kako ga zovu brojni mediji, već je na vrhu liste strelaca Bundeslige sa četiri gola iz tri utakmice. Deluje kao da se pretplatio za to mesto pošto je u poslednjih osam sezona bio najefikasniji u Nemačkoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike