Recko Antić van fudbala 18 meseci: Presuda je potvrđena, zasad...

27.04.2021

17:28

0

Autor: Adam Štulić

Žalba alfe i omege Dinama iz Vranja nije urodila plodom

Recko Antić van fudbala 18 meseci: Presuda je potvrđena, zasad...
Copyright MN Press

Alfa i omega Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić neće moći da obavlja nijednu fudkciju u srpskom fudbalu u narednih 18 meseci, potvrdila je Disciplinska komisija FSS.

Podsetimo, Antić je kažnjen zbog niza incidenata sredinom marta u Kruševcu, tokom utakmice protiv Trajala. Na prvostepenu presudu, kontroverzni fudbalski radnik je podneo žalbu, pa je predmet ponovo vraćen disciplinskoj komisiji na razmatranje, ali je prvobitna sankcija ostala na snazi.

Ovo nije prvi put da je Antić žestoko kažnjen zbog svojih ispada u srpskom fudbalu, ali su ranije presude ili ukidane ili smanjivane. Ovoga puta, ipak, disciplinci FSS su ostali pri svojoj odluci

Imajući u vidu da je ovaj čovek nekoliko puta tokom prethodnih godina bivao kažnjavan višemesečnim suspenzijama koje su potom ili ukidane ili smanjivane, postajala je ozbiljna sumnja da će se nešto slično dogoditi i ovoga puta, ali disciplinci su, ipak, ostali pri svojoj odluci. Međutim, ni ovo ne znači da će Antićeva kazna ostati na snazi, s obzirom da ima pravo da se “požali” i Izvršnom odboru FSS.

Mnogi smatraju da je Recko, zbog svega što je radio u Kruševcu, zaslužio i oštriju kaznu. Na utakmici protiv Trajala, prvi čovek Dinama nije samo vređao sudije najsočnijim psovkama, već je želeo da se fizički obračunava sa njima. Poseban pik imao je na četvrtog arbitra, Jelenu Cvetković, koju su ljudi iz obezbeđenja nekako uspeli da zaštite.

Recko Antić nastavio je da pravi haos i nakon što je isključen. Pokušao je da vodi ekipu sa krova svlačionice, zbog čega je i policija morala da interveniše.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike