Porije je konačno ućutkao Mekgregora (video+foto)

24.01.2021

06:01 >> 07:03

0

Autor: D. B.

Amerikanac tehničkim nokautom savladao Irca

Porije je konačno ućutkao Mekgregora (video+foto)
Copyright Profimedia

Dva i po minuta borbe u drugoj rundi i Konor Megregor je osetio da je Dastin Proije čovek koji se ne šali. Posle serije snažnih ručnih udaraca Amerikanac je poslao na pod najveću MMA zvezdu današnjice. Porije je pobedio u velikom UFC okršaju, a brbljivi Irac je doživeo prvi poraz u revanš mečevi u karijeri.

Sjajnu taktiku je imao “Dijamant”. Ozbiljno je povredio stajnu nogu Irca tokom prve runde. Sistematski je radio na tome da smanji mogućnost kretanja velikom rivalu. Uz to je uspeo da izdrži sve udarce koje mu je Konor zadao. Proije je dokazao da je kompletan borac, koji ima i boks tehniku i rad u parteru, ali i da zna da primeni taktiku tokom borbe.

Rezultat svega – tehnički nokaut.

– Srećan sam, ali ne i iznenađen. Radio sam naporno. Konor je profesionalno podneo ovaj poraz. Sjajna pobeda, ali kod kuće se borim za nešto mnogo veće radeći u mojoj fondaciji. Mogu da boksujem, mogu da se borim kao kik-bokser, ali često upadnem u problem kada pokušavam da povredim rivala. Večeras sam, bio pametan i bio sam bolji. Za mene je ovo bila borba za pojas. Ja sam šampion – likovao je posle borbe Dastin Porije koji je izgubio u prvoj borbi protiv Mekgregora za menje od minut.

Posle petog poraza u UFC karijeri  Konor je bio razočaran. Nesato je sa njegovog lica onaj za mnoge prepotentni osmeh. Znao je da je poražen od boljeg borca, koji je uspeo da preživi nekoliko njegovih razornih udaraca.

Pročitajte još

– Ozbiljnu štetu mi je nameo lou-kikovima. Nisam bio na svom nivou, ali vratiću se na pravi put. Potrebno mi je još mečeva, dugo se nisam borio. Teško mi je da progutam poraz, spremao sam se, ali sam razočarao – poručio je Mekgregor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike