Ponuda Spartaka je bila velikodušna, ali nedovoljna: Zvezda odredila cenu ispod koje neće pustiti Veljka Nikolića

24.01.2021

15:05

0

Autor: Adam Štulić

Na Marakani, navodno, odbili pet miliona evra za mladog vezistu

Ponuda Spartaka je bila velikodušna, ali nedovoljna: Zvezda odredila cenu ispod koje neće pustiti Veljka Nikolića
Copyright MN press

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde u Turskoj hvataju zalet za prolećni deo sezone i dvomeč s Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope, dok rukovodstvo srpskog prvaka ima pune ruke posla oko tekućeg prelaznog roka.

Rade u Ljutice Bogdana na oba smera što se tiče transfera. Ofanzivac Lećea Filip Falko je velika želja odgovornih na “Marakani”, koji uporedo s njegom angaovanjem pokušavaju da ostvare i izlazne transfere, pre svih, Njegoša Petrovića i Miloša Degenka.

Uporedo s tim, čelnici Zvezde gledaju i u budućnost. Kako prenosi portal “Mozzartsport”, odredio je Veljka Nikolića kao “najveći projekat” u budućem periodu, uz odluku da mladi vezista može da napusti crveno-bele tek ako budući poslodavac u klupskoj kasi beogradskog kluba ostavi čisto šest miliona evra.

Tome u prilog ide i informacija do koje je beogradski portal došao, da je moskovski Spartak, preko porednika, odgovornima na “Marakani” stavio do znanja da bi Nikolića već ove zime odveli u rusku prestonicu za pet miliona evra, ali je ta ponuda odbijena.

Kako bilo, Nikolić je protekle jeseni bio jedan od najstandardnijih fudbalera u ekipi Dejana Stankovića. Odigrao je 28 utakmica u svim takmičenjima u prvom delu sezone, dok u Antaliji pokušava da se izbori za što bolju startnu poziciju pred prolećne izazove.

Pročitajte još

– Srećni smo zbog pobeda. Iako su nam noge još uvek teške jer su treninzi veoma naporni, dobro smo ušli u meč protiv Slaska (4:0) i kontrolisali utakmicu. Drago mi je što smo uvežbane akcije preneli na teren i na taj način uspeli da postižemo golove protiv rivala. To znači da smo fokusirani na rad – rekao je Nikolić za klupski sajt i otkrio da mu na pripremama najteže pada trčanje.

– Mislim da je svima to najteže, ali kako kaže naš kondicioni trener – na kraju sezone ćete videti zbog čega ste ovoliko trčali i zašto je to bitno.

Uigravao je Dejan Stanković nekoliko formacija na meču protiv Slaska, što Nikolić smatra odličnim.

– Želimo da u svakom trenutku možemo da se prilagodimo protivniku, tako da vežbamo više formacija. Bitno je da budemo što uigraniji. Fokusirani smo maksimalno da odradimo pripreme kako treba. Ne mogu da kažem da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena do te utakmice – zaključio je Nikolić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike