U Zvezdi prelomili: Gavrić i Nikolić ostaju!

24.09.2020

07:03 >> 12:14

0

Autor: Jovan Terzić

Tandem perspektivnih vezista neće u ovom prelaznom roku napustiti crveno-bele, saznaje 24sedam

U Zvezdi prelomili: Gavrić i Nikolić ostaju!
Copyright MN Press

Bilo je ponuda, novac je potreban klubu, ali u Crvenoj zvezdi su odlučili da Željko Gavrić i Veljko Nikolić ostanu na “Marakani” bar do kraja ove godine, saznaje 24sedam.

Dvojica mladih vezista nametnuli su se Dejanu Stankoviću tokom zimskih priprema i u drugom delu prošle sezone dobili značajnu minutažu.

Očekivalo se da će usled finansijskih problema uzrokovanih koronavirusom jedan od njih biti prodat ovog leta, međutim, kako je vreme prolazilo sve manje se pričalo o tome, a odbijene su i konkretne ponude.

Gavrić je imao poziv iz Italije, mogla je Zvezda da zaradi 3.000.000 evra i procente na njegovom odlasku, ali je odlučeno da ipak ostane, iako ovog leta nije dobijao Stankovićevo poverenje kao proletos. Prednost na krilima imali su Katai, Ben i Spiridonović, što bi odlaskom Bena kod Vladana Milojevića i pada forme Spiridonovića uskoro moglo da se promeni, pa su na “Marakani” procenili da ne treba žuriti jer bi cena 19-godišnjek mladića tokom sezone mogla da naraste.

24sedam saznaje: Zvezda u “Makronu” do 2026. godine

Isto je i u slučaju Veljka Nikolića, koji je 100 odsto u vlasništvu kluba, što je uticalo da ovog leta glatko bude odbijena ponuda Viljareala od 2.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, kao i pozivi koji su stizali iz Portugala.

Ovakvi potezi sigurno će se dopasti navijačima jer je klub posle duže vremena rekao “ne” na ponude za svoje perspektivne igrače, a na Dejanu Stankoviću je da im obezbedi minute i, naravno, na njima da ih iskoriste.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike