Nikolić posle šestice i prelepog gola: Ovo nam je bilo preko potrebno

21.09.2020

14:50

0

Autor: 24sedam

Mladi fudbaler Crvene zvezde sumirao utiske duela sa Voždovcem.

Nikolić posle šestice i prelepog gola: Ovo nam je bilo preko potrebno
Copyright MN Press

Sav bes zbog eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde iskalili su na Voždovcu.

Čak šest golova postigli su crveno-beli u nedeljnom prvenstvenom duelu sa “zmajevima” (6:0), a strelac jednog od njih, snažnim udarcem sa ivice kaznenog, bio je Veljko Nikolić.

-Ovo nam je bilo prekopotrebno. Odlično smo ušli u utakmicu, ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice, ali nam je i protivnik dozvolio da igramo agresivno. Znamo koliko nam je bitna ova pobeda, cela ekipa se podigla. Idemo dalje, novi izazovi su pred nama i moramo biti maksimalno fokusirani na sve što nas očekuje. Znamo šta navijači žele, trudimo se da ih iz utakmice u utakmicu obradujemo, a verujem da su uživali u sinoćnim golovima makar i kraj malih ekrana – rekao je mladi vezista za klupski sajt.

Nikolić je u devet nastupa ove sezone dao tri gola. Prethodno je pogodio protiv Radničkog iz Niša (3:0) i Mačve (3:0).

-Možda će zvučati kao kliše, ali moji golovi su plod timske igre. Kada svaki fudabler odradi ono što se od njega traži dolazimo u priliku za gol. Najbitnije je da tim pobeđuje, jer samo tako možemo doći do zacrtanih ciljeva. Naravno, presrećan sam jer mi je realizacija vrlo dobra. Uvek želim da postignem lep pogodak, a to se upravo desilo protiv Radničkog, Mačve i Voždovca.

Istakao je Nikolić i da mu nedostaje publika na utakmicama.

-Mnogo nam fale naši navijači. Prosto nedostaje nam huk sa tribina, kao i kada na kraju utakmice svi zajedno pevamo ispred severne tribine. Upravo zato mi dajemo i više od maksimuma na terenu jer znamo da su oni uz nas. Verujem da će nas i dalje pratiti na svakom koraku, kao i da će se uskoro radovati još lepšim golovima i pobedama – podvukao je mladi fudbaler.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike