Svuda pođi u Zvezdu dođi, Cirbes se vratio: Ovo je moj klub i moja porodica

15.09.2021

09:29

0

Iskusni nemački centar potpisao do kraja godine

Svuda pođi u Zvezdu dođi, Cirbes se vratio: Ovo je moj klub i moja porodica
Copyright MN Press

Nemački centar Maik Cirbes vratio se u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao ugovor do kraja 2021. godine uz opciju produžetka do kraja sezone!

Iskusni  košarkaš ponovo je deo kluba sa kojim je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri i osvojio tri ABA lige, dva prvenstva Srbije, Superkup ABA lige i Kup Radovoja Koraća.

Cirbes (31, 209) je u karijeri igrao za Bamberg, Makabi, Bajern, kineski Guansi, Cedevitu Olimpiju i Šabab Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a odlično pamti prvi derbi sa Partizanom u crveno-belom dresu.

Zaista se osećam počastvovano što sam ponovo deo ovog kluba. Crvena zvezda je moj klub i ovde je mnogo momaka koji su deo ove porodice koja je i moja porodica. Sada samo preostaje da naporno radim i uzvratim ovo poverenje – rekao je Cirbes.

pročitajte još:

Nemačkom košarkašu neće biti potrebno prilagođavanje na ekipu i rad u klubu jer je među crveno-eblima proveo 15 dana i odmah se stavlja na raspolaganje stručnom štabu i ekipi koju prvi takmičarski meč očekuje protiv Splita 24. septembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike