Pobeda Javora nad Radničkim u 92. minutu: Nervoza, gužva i psovanje u loži, pa prekid meča

01.11.2020

17:08 >> 19:08

0

Ivanjički superligaš trijumfovao nad Nišlijama golom Piščevića, ali događaj u 72. minutu privlači pažnju javnosti

Pobeda Javora nad Radničkim u 92. minutu: Nervoza, gužva i psovanje u loži, pa prekid meča
Copyright MN Press

Iza najboljeg srpskog sudije Srđana Jovanovića nalazi se teška nedelja, u kojoj je morao tri puta da pokaže na belu tačku za VAC u Roterdamu, da bi mu kao “šlag na tortu” došao meč u Ivanjici. Fudbaleri Javora pobedili su Radnički rezultatom 1:0 (0:0), golom Nedeljka Piščevića u drugom minutu sudijske nadoknade, a igralo se posle pogotka još deset minuta kako bi Jovanović nadoknadio vreme zbog prekida meča u 72. minutu.

Zvezda opet raspucana: Iz Surdulice “hladne glave” na Gent

Tom prilikom Jovanović nije dao dozvolu za nastavak utakmice dok se ne isprazni loža ivanjičkog stadiona zbog gužve i (verbalnog) sukoba, koji je nastao između članova uprava dva kluba. Kako 24sedam saznaje, problem je nastao zbog psovki koje su članovi stručnog štaba gostiju sa tehničke klupe uputili ka loži na račun domaćeg rukovodstva. Adrenalin je tada bio na vrhuncu kod svih aktera incidenta, budući da je Javorov igrač Luka Luković promašio penal, pa se oko svega podigla velika galama na terenu i loži.

MN Press

Kada su im Ivanjičani uzvratili istom merom, umešali su se članovi rukovodstva Radničkog iz neposredne blizine predsednika kluba Ivice Tončeva i ko zna u kom pravcu bi se incident razvio da nije intervenisao policijski inspektor u civilu, koji je odmah legitimisao najratobornijeg Nišliju. Utakmica je nastavljena tek kada se ispraznila loža, a tada su se i smirile strasti među njima.

Maler za “orlove” pred Škotsku: Filip Đuričić ne igra, strahuju se da je razlog COVID-19

Radnički je od 8. minuta utakmicu igrao bez štopera Žarka Markovića kome je sudija Jovanović pokazao direktan crveni karton zbog starta nad Vanjom Zvekanovim na 20-tak metara od svog gola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike