Maler za "orlove" pred Škotsku: Filip Đuričić ne igra, strahuju se da je razlog COVID-19

01.11.2020

16:02 >> 18:52

0

Najbolji igrač Sasuola neće igrati protiv Napolija

Maler za "orlove" pred Škotsku: Filip Đuričić ne igra, strahuju se da je razlog COVID-19
Copyright FOTO TANJUG/ FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/ FOTO JON OLAV NESVOLD/ nr

Nigde nema zvanične objave, ali strah postoji. Italijanski klub Sasuolo priznao je postojanje zaraženih članica svog ženskog tima, ali osim tri fudbalerke, na Tviteru se pojavila sumnja da je i Filip Đuričić zajedno sa svoja dva saigrača izbačen iz stroja zbog COVID-19.

Miha ljut: Ne znam zašto služi prokleti VAR

Đuričić se neće naći u timu za utakmicu u Napulju protiv Napolija, baš kao Berardi i Kaputo, ali trener De Zerbi na konferenciji za novinare nije rekao koji su razlozi odsustva trojice najboljih strelaca ekipe. Ovu vest željno isčekuje i selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković, koji je sa Đuričićem u timu protiv Norveške u Oslu dobio brzinu i nepredvidivost što je rivalu stvaralo probleme dok god je igrač Sasuola bio u igri.

Vulić asitirao, Atalanta ostavila Krotone na začelju

Tumbaković u ponedeljak u podne će objaviti spisak igrača za finale plej-ofa protiv Škotske u Beogradu 12. novembra. Ako se pokaže da je Đuričić zaražen, onda su velike šanse da će “orlovi” bez njega morati da izbore vizu za EP 2021. Njegov ulazak u tim moguć je samo u slučaju da od negativnog testa prođe sedam dana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike