Piksijev poziv stigao u Španiju, napad "orlova" dobija veliko pojačanje

04.03.2021

12:19 >> 12:23

0

Autor: Adam Štulić

Španski mediji otkrivaju da će se Uroš Đurđević naći na spisku novog selektora

Piksijev poziv stigao u Španiju, napad "orlova" dobija veliko pojačanje
Copyright Profimedia

Fudbalska i sportska javnost u Srbiji dočekala je i pozdravila novog selektora “orlova” Dragana Stojkovića Piksija. Nekadašnji kapiten nacionalne selekcije, kasnije predsednik Fudbalskog saveza i Crvene zvezde pokušaće Srbiju da odvede na Mundijal u Katar 2022. godine, a s kojim snagama će krenuti na put ostvarenja tog cilja biće poznto u petak.

Pošto je i zvanično preuzeo selektorsku funkciju, Piski je najavio da će u petak obelodaniti prvi spisak i najavio da će na njemu biti iznenađenja, a jedno od njih moglo bi da se nađe u najisturenijem delu tima.

Kako javljaju španski mediji, ime napadača Sportinga iz Hihona Uroša Đurđevića nalazi se na spisku novog selktora, i odllaze i korak dalje uz tvrdnju da je iz Fudbalskog saveza Srbije već stigao poziv na adresu nekadašnjeg napadača Partizana i Olimpijakosa.

Pročitajte još

Srpski napadač ove sezone igra odličan fudbal. U dresu Sportinga postigao je 17 golova na 27 utakmica, lider je liste strelaca u Segundi i jedan je od najzaslužnijih za to što se klub iz Hihona nalazi u borbi za plasman u Primeru sledeće sezone.

Podsetimo, Srbiju u martu očekuju dueli sa Republikom Irskom i Portugalijom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike