Piksi je prelomio: Ovih 11 ratnika izlazi na megdan Ircima

22.03.2021

08:47 >> 09:32

0

Autor: D. B.

Novi selektor spremio veliko iznenađenje

Piksi je prelomio: Ovih 11 ratnika izlazi na megdan Ircima
Copyright MN Press

Kako će fudbalska reprezentacija Srbije igrati pod komandom Dragana Stojkovića Piksija? Koja formacija će biti ta za koju će se novi selektor opredeliti? Ko će početi meč protiv Republike Irske, 24. marta na startu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo?

Današnje izdanje “Sportskog žurnala” tvrdi da ima odgovor.

Novinari jedinog sportskog lista u Srbiji tvrde da će Piksi ostati veran formaciji koju je forsirao u njegov prethodnik Ljubiša Tumbaković tokom drugog dela svog mandata, dakle 3-4-3.
“Žurnal” je jasan u proceni – na gol će Predrag Rajković, ispred njega će igrati Nikola Milenković, Stefan Mitrović i Uroš Spajić.

Po bokovima će dejstvovati sa jedne strane Darko Lazović, sa druge Filip Kostić.

Uloge centralnih defanzivnih veznih igrača zauzeće Nemanja Maksimović i Nemanja Gudelj. Dok će ofanzivni deo veze činiti Dušan Tadić i Sergej Milenković-Savić.

Žurnal najavljuje i iznenađenje za Irce u samom špicu i da će najistureniji biti Dušan Vlahović, a ne do sada standardni Aleksandar Mitrović koji ruku na srce, kako je i sam pružao igra najlošiji sezonu u karijeri.

Pročitajte još

Ostavljene su i male dileme, odnosno mogućnost da protiv Iraca starter bude Filip Đuričić, a ne Milinković-Savić, kao i da bi Filip Mladenović mogao uz levi bok umesto Kostića.
Ali, da ne brzamo. Kakve god da Piksi ima ideje moraće i on sam da sačeka da se danas svi igrači okupe u Staroj Pazovi, pa da na licu mesta vidi u kakvom su svi stanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike