Parni valjak je stvarno mleo u Novom Sadu: Crno-beli najavili veliku sezonu

18.07.2021

07:20 >> 08:22

0

Ako se po jutru dan poznaje, Stanojević ima opasan tim

Parni valjak je stvarno mleo u Novom Sadu: Crno-beli najavili veliku sezonu
Copyright MNPRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter u Novom sadu sa 4:0 (4:0) i posle više od četiri godine zaseli na vrh tabele Superlige Srbije ispred večitog rivala.

Dugo se čekalo, pa se dočekalo. Ako je verovati onoj staroj umotvorini da se po jutru dan poznaje (bolje nego “prvi se mačići u vodu bacaju”), trener Aleksandar Stanojević dobro je složio kockice pred novu sezonu.

Crno-beli su delovali moćno, na momente gotovo savršeno, a da vremenski uslovi u Novom Sadu nisu bili takvi da se u drugom poluvermenu pre mogao igrati vaterpolo nego fudbal, ko zna da li bi sve ostalo na četiri gola Partizana iz prvog dela igre.

Foto: MN PRESS

Jasno je da je ovo tek prvo kolo, da je za utiske i ocene prerano, ali se učinak igrača iz tog susreta može analizirati. Izdvojio se povratnik Rikardo sa dva gola, te činjenica da oslično funkcioniše sa još jednim povratnikom Danilom Pantićem.

Generalno ceo tim Partizana, uključujući i igrače koji su po kijametu dobili šansu sa klupe, zaslužio je visoku ocenu za premijeru u novoj sezoni.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike