Pokisli Stanoje blista: Odavno ovo nismo doživeli, hvala navijačima Partizana!

17.07.2021

21:45

0

Raduje se golovima, igri, ali i navijačima na tribinama

Pokisli Stanoje blista: Odavno ovo nismo doživeli, hvala navijačima Partizana!
Copyright Aleksandar Stanojević, TV Arena sport

Fantastično je Partizan počeo novu sezonu u Superligi: Proleter je savladan u Novom Sadu 4:0, pojačanja su se pokazala kao prava, posebno povratnik Rikardo Gomeš.

Trener Aleksandar Stanojević bio je mokar do gole kože, baš kao i svi učesnici meča, ali i nasmejan. Ne samo golovima, već i pesmom i navijanjem sa tribina.

– Prezadovoljan sam. Igrali smo dobro, žao mi je što je bila ovakva kiša, pa nismo mogli da u drugom budemo kao i u prvom poluvremenu. Odavno ovo nismo doživeli. Baš smo srećni. Hvala navijačima što su došli u velikom broju, imali su šta da vide. Uželeli smo ih se, odavno ih nisam video ovako brojne na gostovanju. Moramo biti zadovljni celokupnim događajem –  rekao je Stanojević.

Meč se igrao na stadionu “Karađorđe”, na kome Partizan igra i u drugom kolu. Odavno crno-beli nisu delovali moćnije na tom terenu.

– Teške reči. Ima dosta do kraja sezone da bismo već na početku donosili neke zaključke. Proleter nas je iznenadio što je krenuo sa dva napadača, ali smo dobili na samopouzdanju kad smo rešili prve dve situacije pred našim golom – odgovorio je trener.

A Vojvodina?

– Polako! Znate gde nam je Vojvodina? Znate šta je u fudbalu sedam dana. Ma, poluvreme je mnogo, a ne evropska utakmica koja nas čeka u četvrtak – odgovorio je Stanojević.

Naravno, u pitanju je meč sa Dunajskom Stredom na početku kvalifikacija za Ligu konferencija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike