Ovako je Ajntraht prevario Kostića! Bukvalno neverovatna priča iz Frankfurta, sad su pali najniže

01.09.2021

10:32 >> 11:14

0

Kako je ovo uopšte legalno?

Ovako je Ajntraht prevario Kostića! Bukvalno neverovatna priča iz Frankfurta, sad su pali najniže
Copyright Filip Kostić, Profimedia

Filip Kostić na kraju nije prešao u Lacio, uprkos svim naporima njega i rimskog kluba. Klub mu je oprostio ispade, al sada je otkrivena bukvalno šokantna priča, koja baca neverovatno loše svetlo na Ajntraht.

Nijedna reč ovde nije slučajno izabrana. Kako, naime, javlja odlično obavešteni Đanluka Di Marcio, Ajntraht je Laciju dao LAŽNI MEJL, samo da bi ubedio Filipa da zvanična ponuda nije stigla na adresu kluba!

Verovali ili ne!

Priča ide ovako: Četiri dana pre kraja prelaznog roka, Ajntraht traži 10 miliona, plus tri kroz bonuse. Lacio nudi 10 miliona i dva kroz bonuse i šalje zvaničnu ponudu putem mejla.

Ali, klub iz Frankfurta je namerno dao pogrešan mejl Laciju samo da bi Kostiću rekao da zvanična ponuda nije sitgla. Igračev agent Fali Ramadani, međutim, nije pristao na igru, nego je svom klijentu poslao “skrinšot”, snimak ekrana, sa ponudom Lotita.

Kad je Kostić to video, potpuno je pobesneo i tada je odbio da trenira i da igra protiv Arminije. Javnost nije do sada znala prave razloge Filipovog ponašanja, ali sada je i to poznato.

Ajntraht je inače loše počeo sezonu, sa porazom i dva remija, zbog čega želi da po svaku cenu zadrži Kostića, bez obzira što je Lacio poslao bolju ponudu i ispunio sve zahteve.

Posle napetog suočavanja, Kostić i Ajntraht sada imaju dve opcije. Srbin ima još dve godine ugovora, tako da klub sada ili treba da mu poveća platu ili da ga proda u sledećem prelaznom roku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike