Haos u Ajntrahtu zbog Srbina: Trener zvao Kostića i dobio poruku "pozvani korisnik nije dostupan"

29.08.2021

12:37 >> 12:38

0

Postojeći ugovor ističe u junu 2023. godine

Haos u Ajntrahtu zbog Srbina: Trener zvao Kostića i dobio poruku "pozvani korisnik nije dostupan"
Copyright Filip Kostić, MN Press

Filip Kostić je izazvao “zemljotres” u Ajntrahtu. Reprezentativac Srbije želi da ode iz frankfurtskog tima i to ne krije. A razočaranje zbog ponašanja našeg ofanzivca ne kriju u Ajntrahtu.

– Filip je došao kod mene u kancelariju i rekao mi da želi da ode iz kluba. Rekao sam mu da u tom procesu postoje tri strane. Očekivao sam da će doći na popodnevni trening, ali se nije pojavio. Pozvao sam ga, međutim, njegov telefon je bio isključen. Naravno, bio sam negativno iznenađen njegovim ponašanjem.

Ovo sada nije više pitanje za mene. Klub je taj koji će odlučiti šta će se dalje dešavati. Ako Filip bude igrač Ajntrahta posle 1. septembra, moraćemo detaljno da porazgovaramo o svemu – preneo je Kiker reči trenera Olivera Glaznera.

Do kraja prelaznog roka ostala su samo još dva dana i ostaje da se vidi šta će da se desi. Kako prenose inostrani mediji, posle 12 miliona evra ponuda je povećana na 14 plus tri miliona kroz bonuse.

Posle odlaska iz kragujevačkog Radničkog, Kostić je bio u Groningenu, a onda je u Nemačkoj nosio dres Štutgarta, HSV-a i sada Ajntrahta. Postojeći ugovor ističe u junu 2023. godine.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike