Miletić zvanično! Humskom će se opet oriti pesma "Mančester je selo, Ćelavi je bolji od Pogbe"!

01.09.2021

09:52 >> 10:29

0

Crno-beli dobili vredno pojačanje

Miletić zvanično! Humskom će se opet oriti pesma "Mančester je selo, Ćelavi je bolji od Pogbe"!
Copyright MN Press

Iskusni defanzivac Nemanja Miletić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanom.

On je prošlog leta otišao u Saudijski Arabiju u tim Al Raed, ali je nakon promene trenera dobio raskid ugovora, pa se u Partizan vraća kao slobodan igrač.

Miletić će sada za razliku od poslednje dve sezone prvog mandata u Humskoj više vremena provoditi u igri kao štoper, tako da će se linija koju trenutno čine Siniša Saničanin i Igor Vujačić značajno pojačati njegovim povratkom.

To će dati širinu izbora treneru Aleksandru Stanojeviću, ali i odmor dvojici standardnih defanzivaca koji su sve dosad imali alternativu u veteranu Bojanu Ostojiću. Naravno, u slučaju potrebe trener crno-belih može eksperimentisati sa Miletićem kao desnim bekom, mada je ta varijanta najmanje verovatna zbog odlične forme Aleksandra Miljkovića i Marka Živkovića.

Miletić je rođen 1991. godine u Kosovskoj Mitrovici. Prvi put je u Partizan došao u leto 2017. godine iz belgijskog Vesterloa, baš u eri trenera Miroslava Đukića. Nastupao je i kod Zorana Bate Mirkovića, kao i u vreme Sava Miloševića, uvek kao desni bek. Ostaće zapamćen njegov pogodak za izjednačenje protiv Moldea u plej-of duelu za plasman u Ligu Evrope, u avgustu 2019. godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike