Otkriven razlog Vudsove saobraćajke: Tajgeru ovo nije prvi incdent u autu (FOTO)

23.02.2021

21:46 >> 21:54

0

Autor: N. St.

Stižu nove informacije iz Amerike

Otkriven razlog Vudsove saobraćajke: Tajgeru ovo nije prvi incdent u autu (FOTO)
Copyright Profimedia

Pomislili su mnogi ljubitelji sporta prvo na Kobija Brajanta kada su čuli vest da je Tajger Vuds imao saobraćajnu nesreću. Srećom, legendarni golfer je preživeo. Njegov auto je sleteo sa puta u Rančo Palos Verdeu u Los Anđelesu i on nije u životnoj opasnosti.

On je bio sam u automobilu, a da stvari nisu ni malo bile naivne potvrđuju i reči koje dolaze iz vatrogasne službe koja je morala da ga izvlači iz auta.

Zbog situacije u kojoj su zatekli vozilo nisu mogli da ga izvuku kroz vrata, pa su morali da pronađu drugi način. Uspešno je izvučen – naveo je Henri Narvaez, čovek koji je zadužen za odnose sa javnošću ove službe.

Vuds se vraćao sa događaja na kome su bile mnoge poznate ličnosti, među kojima i Dvejn Vejd. U povratku je došlo do incidenta. Istraga će utvrditi sve detalje nesreće, ali su se pojavile prve informacije.

– Predstavnici policije koji su bili na licu mesta su želeli da zadrže anonimnost i nisu hteli da budu spomenuti u javnosti. Nezvanično nam je rečeno da je Vuds vozio velikom brzinom i da je izgubio kontrolu na vozilu i potom sleteo s puta, kao i da se njegov karavan nekoliko puta prevrnuo pre nego što se zaustavio – navodi „Los Anđeles Tajms“.

Tanjug/KABC-TV via AP

Da je taj deo puta opasan potvrđuje i meštanin Bob Fong (67) koji je za spomenuti list rekao da „zbog nezgodnog puta na više mesta postoji proširenje zbog mogućih sletanja, kao i da su na nekoliko mesta postavljeni ležeći policajci“.

Inače, ovo nije prvi put da Tajger ima probleme sa vožnjom. Prvo je 2009. godine u Orlandu prilikom izlaska u rikverc udario u vatrogasni hidrant, pa u drvo. A, 2017. godine je uhapšen na Floridi pošto su ga policajci uhvatili da spava za volanom. Tada je objasnio da se to dogodilo zbog lekova koje je popio i koji su ga uspavali…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike