Detalji o Tajgerovoj nesreći: Vuds na operaciji, vraćao se druženja sa poznatima gde je bio i Dvejn Vejd

24.02.2021

20:48 >> 00:19

0

Autor: N. St.

Nove informacije o saobraćajki

Detalji o Tajgerovoj nesreći: Vuds na operaciji, vraćao se druženja sa poznatima gde je bio i Dvejn Vejd
Copyright Tanjug/AP Photo/Ryan Kang

Loše vesti stižu iz Amerike. Jedan od najboljih svetskih sportista je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tajgera Vudsa su iz olupina u Los Anđelesu vadili vatrogasci.

Prebačen je hitno u obližnju bolnicu gde mu je odmah ukazana pomoć. Njegov agent Mark Stajnberg je potvrdio da je odmah poslat „pod nož“.

Tajger je bio sam u automobilu. Doživeo je višestruke povrede nogu. Trenutno je na operaciji. Hvala svima na podršci, ali vas molim da poštujete privatnost – rekao je Mark Stajnberg za „Golf digest“.

Pojavili su se i detalji koji su prethodile nesreći. Vuds je bio u Kalifoniji na događaju koji je organizovan sa mnogim poznatim ličnostima među kojima su bili legendarni košarkaš Dvejn Vejd i poznati glumac Dejvid Spejd. Zbog problema sa povredom i operacijom leđa Tajger nije igrao, već je bio više u ulozi savetnika. Pokazivao im je određene trikove.

– Osećam se dobro, imam još jednu magnetnu rezonancu zakazanu. Čekam rezultate pa ću onda znati kada ću moći da se vratim. Radim dosta u teretani na rehabilitaciji – rekao je Vuds medijima tokom spomenutog događaja.

Tanjug/KABC-TV via AP

Nažalost, po povratku odatle se dogodila saobraćajna nesreća…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike