Hamilton se oprašta od titule? Prebrzi su, bojim se da im ne možemo ništa, ne znam kako da stignem Ferštapena (FOTO)

10.11.2021

13:06

0

Autor: 24sedam

Da li se Luis stavrno predao ili samo pokušava da zavara protivnike, mogli bismo da saznamo već u nedelju

Hamilton se oprašta od titule? Prebrzi su, bojim se da im ne možemo ništa, ne znam kako da stignem Ferštapena (FOTO)
Tan2021-11-7_22357615_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Fernando Llano

Do kraja šampionata u Formuli 1 ostale su još četiri trke, a poredak među vozačima je takav da je za očekivati uzbudljivu završnicu.

Pred vozačima su izazovi u Brazilu, Kataru, Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a vodeći je vozač Red Bula Maks Ferštapen.

Tanjug/AP
 

Sa samo 19 bodova manjka prati ga Britanac iz Mercedesa Luis Hamilton i svi s nestrpljenjem očekuju novu bitku dvojice vozača, koji se nimalo ne vole.

Ali, ako pitate Hamiltona do prave bitke gotovo da neće doći. Britanac misli da ne može da parira ljutom rivalu i sudeći po izjavama polako se oprašta od titule. Ili se možda radi o taktici i pokušaja da se protivnik opusti, pa iznenadi.

 

 

- Meni treba pobeda u svakoj trci, potrebni su nam ti dodatni poeni kako bismo pokušali da ih stignemo. Ali, znate, bojim se da su prebrzi. Svi u timu dajemo apsolutno sve što imamo, ali to u ovom trenutku nažalost nije dovoljno da bismo im parirali - poručio je Hamilton, pa se osvrnuo na poraz u prethodnoj trci za Veliku nagradu Meksika.

- Ako budu tako superiorno brzi kao u Meksiku, mogli bismo biti u nevolji. Ne, bićemo u nevolji. Tu su još četiri trke, 19 poena je očigledno velika razlika, Ferštapen je odneo mnogo pobeda ove godine.

Trka za Veliku nagradu Brazila biće vožena u nedelju i već tada bismo mogli da dobijemo odgovor na pitanje - da li se to Hamilton pomirio sa sudbinom i odustao od borbe za tron.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike