Sve je spremno za večiti derbi: Ko kupi karte za Asvel, može i na Partizan

10.11.2021

12:52

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli odredili i cenu karata za duel protiv najvećeg rivala

Sve je spremno za večiti derbi: Ko kupi karte za Asvel, može i na Partizan
0MET2573 - Copyright MN Press

Do prvog košarkaškog derbija između Crvene zvezde i Partizana ostalo je još pet dana, a večiti se uveliko pripremaju za ovaj okršaj.

Tim povodom održan je i sastanak bezbednosti na kome su bili prisutni svi predstavnici službi koje će biti angažovane na organizaciji ove utakmice, predstavnici policije, kao i predstavnici oba kluba, i Admiral Bet ABA lige.

Odlučeno je da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača, kao i način na koji će se prodavati karte za nedelju utakmicu!

Crvena zvezda karte za ovu utakmicu prodavaće po dva osnova i kupovina karte za nedeljnu utakmicu biće omogućena: svim vlasnicima sezonskih karata našeg kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evroligeprotiv Asvela.

Vlasnici sezonskih karata redovno sa svojom ulaznicom dolaze na utakmicu u nedelju!

Svi vlasnici sezonskih karata će takođe moći i da kupe dnevne karte za Partizan i to na taj način što će vlasnik sezonske karte moći da kupi maksimum dve dnevne karte za nedeljnu utakmicu.

Pravo na kupovinu karte za Partizan će se ostvarivati davanjem na uvid prodavcu sezonske karte.

Inače, cene za večiti derbi iznosiće:  Tribina A, B, C - 500 dinara. Parter B 800, VIP loža  1,800, Plava loža 1.500, Bela loža 1.200.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike