Poruka šampiona za kraj nedelje blagoslova: Zahvalan sam što donosim drvo u šumu gde ovaj vuk spava

07.11.2021

22:16

0

Autor: 24sedam

Đoković se obratio navijačima i rivalu iz Rusije

Poruka šampiona za kraj nedelje blagoslova:  Zahvalan sam što donosim drvo u šumu gde ovaj vuk spava
nole - Copyright Tanjug/AP

Novak Đoković nastavlja da korača putem besmrtnika rušeći svakog novog dana rekorde i ispisujući nove i nove stranice istorije svetskog sporta i tenisa. Nakon osvajanja 37. mastersa, pobedom nad Danilovom Medvedevom u Parizu, Srbin se obratio navijačima naglasivši im da ovaj poslednji uspeh za njega ima poseban značaj.

- Kakav dan, kakva nedelja. Blagoslov za blagoslovom. Moja voljena porodica, oboje moje dece svedoče ovom momentu - započeo je obraćanje Novak preko društvenih mreža i nastavio:

- Moj neverovatni tim. Fantastični mečevi. Mnogo uspomena. Zahvalan što sam kući doneo još jedno drvo u šumi gde ovaj vuk spava - našalio se Đoković na račun izgleda trofeja i one stare šale sa suprugom Jelenom koja je na US openu nosila majicu sa njegovim likom i natpisom "Trčim sa svojim vukom".

 

 

Novak se u tvitu obratio i rivalu iz Rusije, trenutno najvećem kjonkurentu za mesto broj jedan na ATP listi.

- Ono što cenim i poštujem kod Danila je njegova doslednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom, znam da mi neće biti sa tobom i da ostaješ moj veliki rival.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike