Nole se raznežio: Oba deteta su me prvi put gledala uživo, to je poseban osećaj

07.11.2021

17:38

0

Autor: 24sedam

Za prvog reketa sveta poseban motiv su bili sin Stefan i ćerka Tara

Nole se raznežio: Oba deteta su me prvi put gledala uživo, to je poseban osećaj
WhatsApp Image 2021-11-07 at 18.34.21 - Copyright Tanjug/ AP Photo/Thibault Camus

Novaku Đokoviću je pao je kamen sa srca posle pobede nad Danilom Medvedevim u finalu Mastersa u Parizu i time mu se osvetio za poraz na US openu.

Prvi reket sveta je posebno apostrofirao svoju decu sina Stefana i ćerku Taru koji su prvi put uživo gledali ceo meč svog oca.

- Posebna pobeda. Oboje moje dece je bilo tu po prvi put. Gledali su ceo meč. Kakav meč, bila je to neverovatna borba do poslednjeg udarca! Znao sam da će mi trebati najveći mogući napor da pobedim Danila koji je u izvanrednoj formi. Pobedio me je komotno u finalu Njujorka, naučio sam lekciju, analizirao sam taj meč i pokušao da stvari uradim na drugačiji način. Posebno u drugom i trećem setu sam igrao tečan tenis. Veoma sam zadovoljan - istakao je Đoković.

Nole je priznao da mu je mnogo značilo to što je plasmanom u finale uspeo da sezonu završi kao prvi igrač sveta i to sedmi put.

- Došao sam sa ciljem da ovde zapečatim broj jedan za ovu godinu. Uspeo sam u tome u subotu,. Danas nije bilo tako mnogo pritiska da moram da pobedim, tako da sama bolje prolazio kroz lopticu. Osećao sam se opuštanije. Išlo je kako treba - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike