On je ubio Srpkinju, ostavio je da izgori u automobilu: Pijan vozio 250 km/h, Tini (23) nije bilo spasa (FOTO, VIDEO)

04.11.2021

11:55

0

Autor: 24sedam

Igrač američkog fudbala Henri Rags III suočava se sa 26 godina robije posle optužbe po više tačaka

On je ubio Srpkinju, ostavio je da izgori u automobilu: Pijan vozio 250 km/h, Tini (23) nije bilo spasa (FOTO, VIDEO)
Tan2021-11-3_20463189_0 - Copyright Tanjug

Jeziva priča iz Las Vegasa o tragičnoj pogibiji Tine Tintor (23), devojke poreklom iz Srbije, uzdrmala je svetsku javnost.

Tina je život izgubila u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao igrač američkog fudbala, sada već bivši član Las Vegas Rajdersa (klub ga je odmah otpustio) Henri Rags III.

Pijani sportista, sa dvostruko većom količinom alkohola u krvi od dozvoljene, vozio je 250 kilometara na sat u kraju u kom je brzina ograničena na 60 i zakucao se u auto u kom je bila nesrećna devojka.

Očevici su ispričali da se njeno vozilo odmah pretvorilo u buktinju i da su se iz automobila čuli Tinini krici. Nije bilo moguće spasiti i ostavljena je da izgori.

A ko je sportista odgovoran za oduzimanje mladog života? Herni Rags III je bio jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji, sa Alabamom je osvojio koledž šampionat 2017. godine, pa su ga Rajdersi tri godine kasnije izabrali kao 12. pika prve runde.

 

 

Njegove objave na društvenim mrežama govore da je "lud" za automobilima i za brzom vožnjom, iako je njegov blizak prijatelj Roderik Skot je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

 

 

U maju je sa svojom partnerkom, koja je takođe bila u autu prilikom nesreće, i za koju policija navodi da ima teške povrede, dobio ćerkicu.

 

 

Očekuje ga kazna do 26 godina zatvora po nekoliko tačaka optužnice. Po privođenju je pravio haos, nije želeo da da krv službenim licima, odbijao je pomoć i tražio da ga puste kući.

U međuvremenu je uspeo da izdejstvuje puštanje iz pritvora. Platio je 150.000 dolara kaucije, određen mu je kućni pritvor, zabranjeno mu je da vozi i da konzumira alkohol, stavljena mu je nanogvica, a pasoš oduzet da ne bi pomislio da pobegne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike