Partizan nam sprema pakao, s njima se teško igra: Trener Genta baš nahvalio crno-bele pred novi duel u Ligi konferencija

04.11.2021

10:40

0

Autor: 24sedam

Hajn Vanhezebruk naglasio da očekuje veoma teško utakmicu i pored činjenice da je u Beogradu njegov tim stigao do pobede

Partizan nam sprema pakao, s njima se teško igra: Trener Genta baš nahvalio crno-bele pred novi duel u Ligi konferencija
20211021ivPartizanGent79 - Copyright MN Press

Sati nas dele od velike utakmice Lige konferencije između Genta i Partizana u Belgiji.

Nakon što su u prošlom kolu na svom terenu izgubili od istog rivala, crno-beli jednostavno moraju da pobede kako bi sačuvali (i dobro uvećali) šanse da izbore direktan plasman u narednu rundu Lige konferencija.

A to neće biti nimalo lako, Bez trenera Aleksandra Stanojevića na klupi, bez nekoliko povređenih, a izuzetno bitnih igrača, Partizan mora da pobedi nezgodnog rivala. Čini nam se da mora da pobedi i samog sebe.

Gledajući dešavanja iz beogradskog duela i to kako se situacija razvijala na terenu, ulogu favorita (bar blagog) trebalo bi da ima Gent, ali trener belgijskog tima ne misli tako. Naprotiv.

MN Press
 

- Svestan sam da nas ne čeka lak posao. Biće to paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotvo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel - rekao je Hajn Vanhezebruk pa dodao:

- Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu, ali neće to dozvoliti sebi u drugom susretu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Gent i Partizan igraju od 18.45, a pogled na tabelu govori da Belgijancima igra i remi, odnosno da crno-beli baš moraju da pobede kako bi nadoknadili bodovnu prednost Genta i vratili se na put ka narednoj rundi takmičenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike