Ko je to rekao da je Lamar Džekson gubitnik?

10.01.2021

21:15

0

Autor: D. B.

Baltimor bolji od Tenesija u NFL plej-ofu

Ko je to rekao da je Lamar Džekson gubitnik?
Copyright Tanjug/AP Photo/Wade Payne

Čekali su 12 meseci navijači Baltimora osvetu protiv Tenesija. Od momenta kada su prošle godine igrači Tenesija ostavili njihove miljenike bez daljeg učešća u doigravanju čekali su dan kada će uživati u pobedi nad rivalom koga nikako ne vole. I večeras je to veče.

U meču AFC vajld kard plej-ofa u NFL “rejvensi” su savladali “tajtanse” i nastavljaju put u borbi za plasman u Superbol. Rezultat na kraju 20:13 (0:10, 10:0, 7:0, 3:3) verno oslikava kakva se rovoska bitka vodila između ova dva tima.

Bila je to utakmica koju će zauvek pamiti kvoterbek Baltimora Lamar Džekson, čovek koji do pre par minuta nikada nije pobedio u jednoj plej-of utakmici.

Pročitajte još

Džekson je dao sve od sebe da uveri čitav svet američkog fudbala da nije gubitnik. I uspeo je u tome. Pretrčao je 136 jardi, imao je i jedan tačdaun. I to kakav. Trčanjem je prešao 48 jardi, što je drugo najduže trčanje jednog kvoterbeka za tačdaun u istoriji lige (rekord drži kontroverzni Kolin Kapernik).

Džekson je imao i dobru saradnju sa hvatačem Markizom “Holivudom” Braunom koji je upisao sedam uspešnih hvatanja za 109 osvojenih jardi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike