"Deda" Brejdi i dalje zna znanje

10.01.2021

08:44

0

Autor: D. B.

Tampa Bej i LA Remsi nastavljaju takmičenje u plej-ofu NFL

"Deda" Brejdi i dalje zna znanje
Copyright Tanjug/AP Photo/Julio Cortez

Tom Brejdi je majstor i u 43. godini života! Njegov Tampa Bej je pobedio Vašington u “vajld kard” meču u NFL plej-ofu 31:23, a neponovljivi kvoterbek je eliminisao i 17. tim iz doigravanja po čemu nijedan igrač američkog fudbala na može da se uporedi sa njim.

Tampa Bej igra prvi plej-of još od 2007. godine, a ostvarena je prva pobeda u dogiravanju još od 2002. godine. Ali zbog toga je Brejdi i došao iz njegovog Nju Inglenda na početku ove sezone. Na meču protiv Vašingron upisao je 381 osvojen jard uz dva tačdaun pasa. Do pobede Tampa je stigla bez startnog raning beka Ronalda Džonsa koji je povredio kvadriceps na zagrevanju, a tokom meča su ostali i bez Aleksa Kapa zbog frakture skočnog zgloba. Ogromnu pomoć imao je u Majku Evansu koji je imao šest uspešnih hvatanja za 119 jardi.

Pročitajte još

Borbu u plej-ofu nastavljaju i Los Anđeles Remsi koji su savladali Sijetl 30:20.

Remsi su pokazali da su verovanto najbolja odbrana u ligi. Kvoterbek Sijetla Rasel Vilijams bio je pod velikim pritiskom, a koliko su defanzivci Los Anđelesa bili dobri svedoči podatak da su dozvolili Sijetlu samo 278 jardi i 11 prvih dauna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike