Boškanova četa spremna za odbranu titule: Napredovaćemo kako plej-of bude odmicao

17.03.2021

17:16 >> 17:42

0

Autor: M. R.

Vojvodina u četvrtak igra prvi meč četvrtfinala prvenstva Srbije

Boškanova četa spremna za odbranu titule: Napredovaćemo kako plej-of bude odmicao
Copyright MN Press

U odbranu titule odbojkaši Vojvodine kreću sa malim zakašnjenjem. Zbog problema sa virusom igrača Crvene zvezde, ova četvrtfinalna serija kreće tek u četvrtak, umesto dve nedelje ranije. Prva utakmica se igra u maloj dvorani SPC “Vojvodina” od 18.00.

Novosađani nisu uspeli da dođu do borbe za trofej u Kupu Srbije, pa su sve karte sa novim trenerom Slobodanom Boškanom, bacili na prvenstvo Srbije, u kome su ligaški deo završili na vodećoj poziciji.

Pročitajte još

– Konačno smo dočekali da i mi igramo utakmice plej-ofa. Crvena zvezda se oporavila, obe ekipe su spremne – odahnuo je Slobodan Boškan. – Mi ulazimo sa velikim očekivanjima u ovaj deo sezone, želimo da pokažemo koliko smo neke stvari radili i popravili i da tom utakmicom započnemo put do odbrane titule. Zadovoljan sam kako smo ovo vreme iskoristili, mislim da će se pomak već u četvrtak videti, dok u nekim stvarima ima još prostora za boljitak i verujem da ćemo napredovati kako plej-of bude odmicao.

Dizač Vuk Todorović zna da za njegovu ekipu tek počinje najvažniji deo sezone.

– Nije toliko loše to što je četvrtfinale bilo odloženo, jer smo imali vremena da uvežbamo neke stvari, koje su po zamisli novog trenera Boškana falile. Bez obzira na to u kojem sastavu Crvena zvezda izađe na teren, ona je dobar protivnik i tu mesta za kalkulacije nema. Treba da odigramo maksimalno od prvog do poslednjeg poena – zaključio je Todorović.

U četvrtak odloženu četvrtfinalnu seriju zbog istih problema počinju odbojkaši Partizana i Niša. U polufinale se plasirao Mladi radnik koji je bio bolji od Ribnice, kao i Radnički iz Kragujevca, koji je savladao Spartak iz Subotice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike